Afspraak & fotografie

Afspraak & fotografie

Je boek je Iris Art fotoshoot. We fotograferen je oog deskundig en met een speciale techniek

Retouch & design

Retouch & design

We vergroten je oog foto en toveren deze tot een ontzettend gedetailleerd beeld om

Print & productie

Print & productie

We zorgen voor een high quality print met detailscherpte en echte kleuren van je oog

Het resultaat

Het resultaat

Een uniek wanddecoratie voor thuis aan de muur om te bewonderen en te genieten

 

Hoe het werkt

 

Om een Iris Art foto laten maken en een prachtige wanddecoratie te laten creëren, reserveer je eerst je iris fotosessie om je ogen te laten fotograferen.

We werken alleen op afspraak. Zo hoef je nooit te wachten en hebben we alle tijd voor jou.

Het fotograferen van je oog is secuur werk. We maken daarom een aantal opnames van één van je irissen om je een compleet beeld van de iris te krijgen en je oog haarscherp te kunnen vastleggen. Tijdens de fotosessie nemen we alleen de foto’s en maken geen prints. Tijdens de afspraak laten we je desgewenst voorbeelden van andere Iris Art werken zien.

Hoe gaat het verder? Hoeveel kost een Iris Art foto? Welke factoren bepalen de prijs van iris fotografie en afdruk? Wat is de minimale leeftijd voor iris fotografie? Lees op onze veelgestelde vragen pagina.

Indien je uitgebreide informatie wenst, voel je vrij om onze .pdf brochure aan te vragen.

 


Wat klanten over ons zeggen

Alex Bathoorn

Klant / Iris Art Photo voor vier

"Aanrader, professionele mooie foto’s genomen, zeer nette correspondentie en komen de afspraken na en inderdaad er zit heel veel kwaliteit verschil met andere aanbieders, ook gezien in Maastricht."

Jolanda Sieben

Klant / Iris Art Photo Single

"Gisteren mijn Iris foto opgehaald. Super mooi geworden. Zeer correct in afspraken en afhandelen. Mooie persoonlijke benadering en tijd voor klanten. Toppie!"

Cecile Smits

Klant / Iris Art Photo voor drie

"We zijn erg blij met de mooie foto afdruk van de irissen van de kinderen. Een pareltje aan de muur! Goede service en hulp bij het maken van een keuze. Veel mogelijkheden!"

Nadine Driessen

Klant / Iris Art Photo Familie

"Na lang twijfelen of we onze irissen wel op de foto wilden toch geboekt via de website van Photo Studio Maastricht. We deden de de shoot in Maastricht. Daar werden we vriendelijk en professioneel ontvangen. Een paar dagen later kreeg ik het ontwerp per mail voor de goedkeuring. Na enige tijd was er het pakket in veilige verpakking met de keurig verzorgde afdruk op acrylglas. Een prachtig en mooi kunstwerk. Top!"

Leonie Custers

Klant / Iris Art Photo Familie

“Wat een mooie aanwinst! Ons nieuwe iris kunstwerk hangt nu in de gang en is een echte blikvanger. Erg mooie kwaliteit en een haarscherpe foto. We wisten van te voren niet wat de mogelijkheden waren. Maar de verschillende opties werden goed uitgelegd, waardoor we uiteindelijk een voor ons juiste keuze hebben gemaakt. We zijn er ontzettend blij mee. Jullie hebben dit geweldig verzorgd.”

J Gillissen

Klant / Iris Art Photo Familie

“We zijn ontzettend blij met de foto’s van onze irissen. Het zijn prachtige haarscherpe foto’s gedrukt achter glas op groot formaat. Een echte blikvanger. Een echte aanrader als je iets speciaals aan de muur wilt.“

"De foto’s van onze irissen zijn echt ontzettend mooi geworden! Een mooi kunstwerk siert nu onze woonkamer. Dank jullie voor het fijne contact en de goede service."

Ruud Franssen

Klant / Iris Art Photo Single

“Het was een geweldige ervaring om mijn eigen ogen met alle details zo groots in beeld te kunnen zien. Het materiaal waarop het iris achter glas is gedrukt is van hoge kwaliteit fantastisch en zeer degelijk.”

"Ik heb vorige maand foto’s van onze ogen laten maken. Deze week kreeg ik onze irissen keurig thuisbezorgd. De foto’s achter glas zijn prachtig. Het ziet er geweldıg uit! Bedankt voor de uitstekende service!"

Bekijk ons aanbod Iris Art fotografie

Chat openen
1
Hallo,
Welkom bij Iris Art Photo. Hoe kunnen we je van dienst zijn?