Afspraak & fotografie

Afspraak & fotografie

Je boek je Iris Art fotoshoot. We fotograferen je oog deskundig en met een speciale techniek

Retouch & design

Retouch & design

We bewerken je iris foto en toveren tot een uniek en bijzonder kunstwerk om

Print & productie

Print & productie

We maken een HQ print onder acrylglas met verhoogde kleurbriljantie en detailscherpte

Het resultaat

Het resultaat

Een schitterend Iris Art foto voor thuis aan de muur om te bewonderen en te genieten


 
 

Reserveer eerst een iris fotosessie

Om een Iris Art foto wanddecoratie te laten creëren, reserveer je eerst je iris fotosessie om je ogen te laten fotograferen. Dat kan via het reserveringssysteem van onze webshop.

We werken alleen op afspraak. Zo hoef je nooit te wachten en hebben we alle tijd voor jou.

Het fotograferen van je oog is secuur werk. We maken een aantal foto’s van één van je irissen en gebruiken speciale apparatuur om je oog haarscherp en te kunnen vastleggen.

Een afspraak duurt ongeveer een uur. Als je met meerdere mensen komt dan zijn we uiteraard wel langer bezig. De fotografie van meerdere personen doen we per boeking in één aaneensluitende sessie.

Je kunt één enkel oog laten fotograferen, of ook het oog van je partner, je hele gezin of familie. We maken er een mooie iris portret ervan.

We maken verschillende opnames om een compleet beeld van de iris te krijgen. Tijdens de fotosessie nemen we alleen de foto’s en maken geen prints.

Tijdens de afspraak laten we je desgewenst voorbeelden van andere Iris Art werken bekijken. Na het selecteren van je design kan je beslissen over de afmeting en het materiaal van je Iris Art wanddecoratie, indien je dit nog niet hebt gedaan tijdens je bestelling via de webshop.

We maken een naturel compositie van je irissen op een zwarte/witte achtergrond of verwerken deze in een mooi ontwerp naar keuze. Je kunt al vooraf de fotosessie je keuze voor het design maken. De voorbeelden zie je op onze fotogalerij.

Het bewerken van je iris

Het bewerken van je iris foto’s is een essentieel gedeelte van het creëren van een mooi Iris Art kunstwerk. We besteden veel aandacht en geduld om de irissen zo fijn mogelijk te bewerken en er een uniek kunstwerk van te creëren.

Elk iris art is maatwerk en wordt gemaakt door een professionele retoucher met vakkennis en tientallen jaren ervaring.

De verwerkingstijd van de foto’s neemt meerdere werkdagen in beslag. Zodra het werk gereed is maken we een voorbeeld op basis van het door jou gekozen design. We sturen je dit voor akkoord. Indien je tevreden bent, gaan we het drukwerk voorbereiden.

De afdruk en productie

Je Iris Art foto wordt afgedrukt in kunstgalerie kwaliteit als een hoogwaardige print achter acrylglas of op andere door jou gekozen materiaal.

Je kunt bij ons kiezen voor een afdruk achter acrylglas met 3D effect, een afdruk op aluminium, glanzend of mat, of een afdruk op canvas met een artistieke uitstraling.

Luxe, glanzend acrylglas heeft fantastische kleuren, oogt stijlvol, is stevig en breukvast. Voor een moderne look met spiegelvrij oppervlak kies voor licht aluminium. Verkrijgbaar in matte of glanzende afwerking.

Voor de wanddecoratie op canvas er zijn verschillende soorten materialen van hoge kwaliteit beschikbaar, mat of glanzend. Je kunt kiezen ook voor een print op textiel.

Voor het acryl, aluminium of canvas zijn er een verschillende standaard maten beschikbaar. De verhouding van de wanddecoratie is: 1:1 (vierkant), 2:3 (rechthoek) of rond (voor beperkte materiaalsoorten).

De afdruk van je foto wordt met de modernste lasertechniek belicht en op de klassieke manier ontwikkeld. Voor deze afdrukken wordt uitsluitend merk papier van hoge kwaliteit met gegarandeerde kleurechtheid gebruikt.

Geniet van het resultaat

Indien je wanddecoratie gereed is, krijg je bericht en verzenden we je bestelling in stevige verpakking. Je kunt het ook komen afhalen in onze studio. Trouwens, alle grotere acryl afdrukken zijn uitgerust met een ophangsysteem. Dus geen zorgen om je artwork zo snel mogelijk te etaleren!

Een paar tips voor de verzorging van je fotoafdruk. Hang het werk niet in direct zonlicht of boven een kachel of radiator. Let er bij grotere formaten op dat je het kunstwerk met twee spijkers symmetrisch ophangt en nooit aan de draad of kabel vanuit één enkel punt.

Gebruik geen glasreinigingsproducten op je kunstwerk achter acrylglas of op aluminium! Stof af je fotoafdruk uitsluitend met een niet-pluizende, zachte en droge doek.

Ons eindproduct geeft je iris foto’s indrukwekkende diepte en stralende kleuren en presenteert je artwork zoals de galeries en musea hun werken exposeren. Een bijzonder en persoonlijk kunstwerk in je interieur waar je trots op kunt zijn.

 


Vragen? Ga naar onze Veelgestelde vragen / FAQ pagina.


 

Naar de webshop